Garantie


Voorwaarden elektrische steps:

Retourvoorwaarden:
U mag de step testen, let wel op: max 1km.
De step dient onbeschadigd en ongebruikt, in de (onbeschadigde)originele verpakking met alle toebehoren teruggestuurd te worden. Wanneer deze voorwaarden niet nageleefd worden, vervalt het recht op het (volledige) aankoopbedrag. Hierdoor hebben wij ook het recht om de retourzending direct te weigeren, hiermee komt het retourrecht en de garantie te vervallen, de step zal retour naar de klant verstuurd worden.

Garantievoorwaarden:
Wij bieden op elke elektrische step tot 1 jaar garantie op fabricagefouten. Je factuur is het garantiebewijs, de factuurdatum is de ingangsdatum van de garantieperiode. (deze kun je aanvragen via je bol account)
De garantie betreft een carry-in garantie, dit betekend dat u het defecte product naar ons terug kunt sturen, let wel op: in de originele doos! Het product wordt via ons door een externe reparateur gerepareerd.
Wanneer blijkt dat een product defect is en dit defect niet onder de garantie valt, zijn de kosten van het onderzoek, transport en reparatie voor rekening van de klant. De garantie geldt niet voor onderdelen welke makkelijk kunnen slijten zoals remblokken, wielen en lagers.
U heeft geen recht op garantie wanneer een van onderstaande bepalingen wordt vastgesteld.
• Schade veroorzaakt door eigen toedoen, zoals bijvoorbeeld waterschade, nat wegdek, regen, valschade, stootschade, drukschade, stuntschade.
• Schade veroorzaakt door onjuist gebruik van het product.
• Het product is geopend en/of gerepareerd (of geprobeerd)
• Veranderingen aan product aangebracht, of onderdelen veranderd, welke er bij levering niet opzaten.
• Schade veroorzaakt wegens onvoldoende onderhoud.

Overzicht garantie:
1 jaar: Frame, Stuurbuis, Stuur
6 maanden: Elektronica, Batterij, Stroomvoorziening, Modusschakelaar, Display, Controller.
3 maanden: Externe onderdelen, Elektronische rem, Elektronische versneller, Standaard, Oplaadpoort
0 maanden: Lagers, Spatborden, Banden, Remblokken, Remschijven, Lampen, Overige onderdelen die niet in de lijst staan en gevoelig zijn voor slijtage

Bij klachten, beschadigingen of defecten dient u contact op te nemen met bthandelsonderneming@hotmail.com

Let op, het rijden op deze step is geheel op eigen risico, ‘’wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen en/of ongevallen’’